Φρίκη! Ζεμάτισε τη 2χρονη κόρη του για να την τιμωρήσει

Φρίκη! Ζεμάτισε τη 2χρονη κόρη του για να την τιμωρήσει

Φριχτός θάνατος για το μικρό κορίτσι στην Αυστρία.

Σε 4,5 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο 28χρονος Αυστριακός Alexander Sztasek ο οποίος τερμάτισε τη ζωή της κόρης του με έναν φρικτό τρόπο το Νοέμβριο του 2014.

Η 2χρονη Λεονί αναγκάστηκε να κάνει ντους αρκετών δευτερολέπτων με καυτό νερό που έφτανε τους 60 βαθμούς Κελσίου. Ο άκαρδος πατέρας περίμενε 28 ώρες για να μεταφέρει τη μικρή στο νοσοκομείο, η οποία τελικά δεν άντεξε και κατέληξε.

Ο κατηγορούμενος στη δίκη υποστήριξε ότι συνήθιζε να «τιμωρεί» την κόρη του με ντους με παγωμένο νερό κι ότι την ημέρα εκείνη είχε ανοίξει το καυτό νερό από απροσεξία. Σε 1 χρόνο φυλάκιση με 8 μήνες αναστολή καταδικάστηκε και η μητέρα της 2χρονης για την κατηγορία της συνέργειας αλλά και γιατί δεν βοήθησε έναν άνθρωπο που βρισκόταν σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE