ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουβαλούσαν μισό κιλό κοκαΐνη - Τους συνέλαβε η ΥΚΑΝ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουβαλούσαν μισό κιλό κοκαΐνη - Τους συνέλαβε η ΥΚΑΝ

Υπόθεση κατοχής και παράνομης διακίνησης ναρκωτικών εξετάζει η Υπηρεσία Καταπολέμησης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, η ΥΚΑΝ προχώρησε την Παρασκευή, (18/3), στη σύλληψη δυο προσώπων 30 περίπου χρόνων.

Μετά από πληροφορία τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών έθεσαν υπό παρακολούθηση όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δυο άτομα. Στην περιοχή Αγίου Τύχωνα το σταμάτησαν για έλεγχο. Στο πίσω κάθισμα εντοπίστηκε μισό κιλό κοκαΐνης.

Οδηγός και συνοδηγός συνελήφθησαν και θα τεθούν υπό κράτηση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.