Χιλιάδες πολίτες εξυπηρετούνται μόνο από ένα διανυκτερεύον Φαρμακείο – Πως απαντά ο Παγκύπριος Σύλλογος
Δέκτες παραπόνων γίνονται καθημερινά οι δήμαρχοι Λατσιών – Γερίου και Νότιας Λευκωσίας σε σχέση με την διανυκτέρευση Φαρμακείων.
Συμφωνά με πληροφορίες μας, γύρω στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής (18/03) σημειώθηκε ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα, με θύμα αυτή την φορά μοτοσικλετιστή.
Το νέο τροχαίο σημειώθηκε στο Στρόβολο και συγκριμένα σε πάροδο της Οδού Σταυρού. Ο οδηγός του οχήματος ενώ βρισκόταν σταθμευμένος, άνοιξε την πόρτα του οχήματος του με αποτέλεσμα να κτυπήσει διερχόμενο μοτοσικλετιστή.
Ο μοτοσικλετιστής έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά του άνδρα στο Νοσοκομείο καθώς και Αστυνομία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις