Βρέφος στη Λεμεσό: Από αμέλεια και όχι κακοποίηση τα τραύματα του - Πώς διαπιστώθηκε

Βρέφος στη Λεμεσό: Από αμέλεια και όχι κακοποίηση τα τραύματα του - Πώς διαπιστώθηκε

Με το αδίκημα της αμέλειας είναι αντιμέτωπη η εκπαιδευτικός του νηπιαγωγείου στη Λεμεσό, από όπου μεταφέρθηκε με τραύματα βρέφος 13 μηνών.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, ο Βοηθός υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Κώστας Μιχαήλ, η υπόθεση διερευνήθηκε πλήρως και ο φάκελος διαβιβάστηκε στη Νομική Υπηρεσία με το μαρτυρικό υλικό για λήψη οδηγιών.

Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι, «διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις ότι δεν υπήρξε καμία κακοποίηση του παιδιού, αλλά φαίνεται ότι, λόγω αμέλειας έπεσε από το κρεβατάκι του».

Παράλληλα ανέφερε ότι, «από το μαρτυρικό υλικό, από την διερεύνηση αλλά και με τη σύμφωνο γνώμη της Νομικής Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι δεν πρόκειται για κακοποίηση του παιδιού».

Πάντως, η εκπαιδευτικός που είχε την ευθύνη του παιδιού κατηγορήθηκε και θα προσαχθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για το αδίκημα της αμέλειας.

Δείτε το απόσπασμα: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.