Εξτρεμιστές σχεδίαζαν επίθεση στο κέντρο του Παρισιού -Τέσσερις συλλήψεις

Εξτρεμιστές σχεδίαζαν επίθεση στο κέντρο του Παρισιού -Τέσσερις συλλήψεις

H αντιτρομοκρατική μονάδα της γαλλικής αστυνομίας συνέλαβε τέσσερις εξτρεμιστές ισλαμιστές που θεωρούνται ύποπτοι ότι σχεδίαζαν να διαπράξουν άμεσα μια επίθεση στο κεντρικό Παρίσι, μετέδωσε το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1.

Τρεις άνδρες και μία γυναίκα συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο Παρίσι και στο Σεν-Σαιν-Ντενί, βόρεια της γαλλικής πρωτεύουσας.

Οι δυνάμεις ασφαλείας είχαν συγκεντρώσει στοιχεία και καταρτίσει φακέλους για τα πρόσωπα αυτά και συγκεκριμένα τις διασυνδέσεις τους με δίκτυα ισλαμιστών, προστίθεται στον ιστότοπο του TF1.

Η αστυνομία κατέσχεσε επίσης ένα φυσίγγιο που δεν είχε χρησιμοποιηθεί αυτόματου πυροβόλου όπλου και εξοπλισμό υπολογιστών, επισήμανε το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Οι εισαγγελικές αρχές δεν έχουν προβεί σε κανένα σχόλιο, ούτε η αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE