Από θαύμα γλίτωσαν στη Λεμεσό – Κάηκαν αυτοκίνητα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΣ

Από θαύμα γλίτωσαν στη Λεμεσό – Κάηκαν αυτοκίνητα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΣ

Άγιο είχαν οι οκτώ επιβαίνοντες, των τριών οχημάτων σε νέο αυτοκινητιστικό ατύχημα, το οποίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, (16/3), στη Λεμεσό.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα αυτοκίνητα εκτυλίχθηκαν στις φλόγες. Τρία οχήματα στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, κάτω από συνθήκες που διερευνούνται, συγκρούστηκαν μεταξύ του κοντά στην περιοχή του Παλαί ντε σπορ.

Συνολικά οι επιβαίνοντες ήταν οκτώ, ενώ στο ένα εκ των τριών οχημάτων βρίσκονται μία γυναίκα με τα παιδιά. 

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν ένας ηλικιωμένος, μία γυναίκα και ένας 16χρονος.  Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για περίθαλψη. Βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες από το τροχαίο σίγουρα είχαν Άγιο! 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.