ΚΥΠ: Εγείρονται θέματα ασφάλειας του Κράτους από την αποκρατικοποίηση της CYTA

ΚΥΠ: Εγείρονται θέματα ασφάλειας του Κράτους από την αποκρατικοποίηση της CYTA

Τις ανησυχίες της για τα θέματα ασφάλειας έθεσε στην Επιτροπή Οικονομικών ο Διευθυντής της ΚΥΠ, Κυριακός Κούρος.

Στην πρώτη ώρα της συνεδρίας της Επιτροπής Οικονομικών που διεξήχθη την Τρίτη (15/03) κεκλεισμένων των θυρών, συζητήθηκε το νομοσχέδιο που αφορά θέματα που άπτονται της εθνικής ασφάλειας του κράτους.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Δ/ντης της ΚΥΠ, Κυριακός Κούρος έθεσε επισήμως στο τραπέζι της Επιτροπής, τα θέματα ασφάλειας του Κράτους τονίζοντας πως πρέπει να δοθεί μεγάλη σημασία.

Μάλιστα, για το ότι θέμα χρήζει μεγάλης προσοχής άπτεται από το γεγονός πως τεχνική επιτροπή μελετά διάφορες δικλίδες ασφαλείας ώστε να διασφαλιστεί με κάθε τρόπο η ομαλή λειτουργία της ΚΥΠ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE