ΧΑΣΙΚΟΣ: Τερματίζεται η συμφωνία με την εταιρεία Helector

ΧΑΣΙΚΟΣ: Τερματίζεται η συμφωνία με την εταιρεία Helector

Το κράτος θα αναλάβει την διαχείριση του ΧΥΤΥ Κόσιης δήλωσε την Τρίτη (15/03) ο Υπ. Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος μετά την έκτακτη συσκεψη στη Νομική Υπηρεσία.

Ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (15/03) η κρίσιμη σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσίας μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις σε ότι αφορά το σκάνδαλο στο ΧΥΤΑ Πάφου και το ΧΥΤΥ Κόσιης.

Στη σύσκεψη παράστησαν ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος και ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας Οδυσσέας Μιχαηλίδης, όπου εξετάστηκε η ποινική πτυχή της υπόθεσης.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Σωκράτης Χάσικος, δήλωσε ότι τερματίζεται οποιαδήποτε διαδικασία όσον αφορά το ενδεχόμενο ανανέωσης της συμφωνίας με την Helector.

Το θέμα, πρόσθεσε, θα πρέπει να εξεταστεί από τον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος έχει όλα τα στοιχεία μπροστά του.

Ο κύριος Χάσικος πρόσθεσε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να αναλάβει τη διαχείριση του ΧΥΤΗ Κόσιης το κράτος, όπως έγινε και με τα ΧΥΤΑ Πάφου, μέχρις ότου προκηρυχθεί νέα διαδικασία και να αναλάβει τη διαχείριση νέα εταιρεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς τις Βουλευτικές Εκλογές 2026: Επανεκκίνηση στο κέντρο και οι ζυμώσεις για ένα νέο πολιτικό χάρτη

Προς τις Βουλευτικές Εκλογές 2026: Επανεκκίνηση στο κέντρο και οι ζυμώσεις για ένα νέο πολιτικό χάρτη

Καθώς οδεύουμε προς τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026, ο πολιτικός χάρτης φαίνεται να αποκτά νέα χαρακτηριστικά, με έντονες ζυμώσεις στο κέντρο και στην κεντροδεξιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE