H απόλυτη ΦΡΙΚΗ! Αποκεφάλισε την κοπέλα του και έκανε σεξ με το κεφάλι της

H απόλυτη ΦΡΙΚΗ! Αποκεφάλισε την κοπέλα του και έκανε σεξ με το κεφάλι της

Ανθρώπινος νους δεν τη χωρά τέτοια φρίκη! Ξεπερνά κάθε προηγούμενο… το έγκλημα που διέπραξε ένας 23χρονος στη νοτιοδυτική Ρωσία, όταν αποκεφάλισε την 22χρονη κοπέλα του, έκανε σεξ με το κεφάλι της, φορώντας μάλιστα ένα από τα φορέματά της!

Στον 23χρονο μουσικό της punk, Αλεξάντερ άρεσε να ντύνεται με γυναικεία ρούχα και να αυνανίζεται, αλλά όταν τον πήραν χαμπάρι από το συγκρότημα στο οποίο συμμετείχε, τον έδιωξαν.

Η αστυνομία εικάζει πως όταν η κοπέλα του αντιλήφθηκε ότι φοράει τα ρούχα της και βάφεται με τα καλλυντικά της, θέλησε να τον παρατήσει και τότε αυτός την σκότωσε!

Αρχικά, εντοπίστηκε το πτώμα της Βικτώρια  από τις αρχές στην πόλη Voronezh και λίγα μέτρα μακριά βρέθηκε και το κεφάλι της.

Κατά την ανάκριση, ο «Pussy» όπως είναι το καλλιτεχνικό του,  δήλωσε πως είναι ψυχικά άρρωστος και μεταφέρθηκε αμέσως σε ψυχιατρική κλινική για άγνωστο διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Στην τελική ευθεία για τη σύγκληση μιας άτυπης πολυμερούς διάσκεψης φαίνεται πως εισέρχεται το Κυπριακό, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να προσδιορίζει χρονικά το ορόσημο των εξελίξεων.