ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - Τ. Μιχαηλίδης: «Έτσι γινόταν η κομπίνα με τα καύσιμα στον ΟΣΕΛ»!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ  - Τ. Μιχαηλίδης: «Έτσι γινόταν η κομπίνα με τα καύσιμα στον ΟΣΕΛ»!

Με διάφορες «πατέντες» γίνονταν οι κομπίνες με τα καύσιμα των λεωφορείων στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Έκανε… εκδρομές η KLARIOS TOURS και πλήρωνε ο Κύπριος φορολογούμενος! – DOC

Πέραν των όσων έφερε στην επιφάνεια ο Γενικός Ελεγκτής για το θέμα (βλ. επιστολή στο αρμόδιο υπουργείο για διερεύνηση του θέματος), σχετικές καταγγελίες υπάρχουν και από τον Τάσο Μιχαηλίδη, εκ των μετόχων του ΟΣΕΛ. Μάλιστα, συνοδεύονται από στοιχεία, ενώ διερευνώνται από την Αστυνομία.

Του Φάνη Μακρίδη

Άλλαζαν πινακίδες, χρησιμοποιώντας καύσιμα και οδηγούς του ΟΣΕΛ
Το ThemaOnline, αποκαλύπτει κάποιες από τις καταγγελίες αυτές, οι οποίες δείχνουν πώς στηνόταν η όλη κομπίνα. Σύμφωνα, λοιπόν, με ασφαλείς πληροφορίες μας ο κ. Μιχαηλίδης κατήγγειλε πως υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες αντικαθίσταντο πινακίδες σε λεωφορεία που εκτελούσαν δρομολόγια και εκδρομές εκτός του ΟΣΕΛ, χρησιμοποιώντας καύσιμα και προσωπικό (οδηγούς) που πλήρωνε ο φορολογούμενος μέσω του ΟΣΕΛ.

Παραποιημένα τιμολόγια
Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες που έγιναν, πέραν από τις περιπτώσεις παράνομου εφοδιασμού καυσίμων, υπήρχαν και πάρα πολλές περιπτώσεις κατά τις οποίες παραποιούνταν τιμολόγια που αφορούσαν τη συντήρηση των λεωφορείων. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι καταγγελίες του Τάσου Μιχαηλίδη στους ανακριτές συνοδεύονται από δεκάδες τέτοια παραστατικά. Στοιχεία δηλαδή που ενισχύουν τα όσα υποστηρίζει.

Η Klarios Tours, πάντως, που είναι άμεσα συνδεμένη με τον μεγαλομέτοχο του ΟΣΕΛ, ΠΕΑΛ ΚΛΑΡΙΟΣ φαίνεται να είχε μόνο έσοδα από τα δρομολόγια που εκτελούσε στην περιοχή Τεμπριά, αφού τα έξοδα καλύπτονταν εξ ολοκλήρου από τα κρατικά ταμεία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE