Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 4:30 το πρωί , εισήλθε εντός του αρτοποιείου που είναι 24ωρης εξυπηρέτησης, άγνωστος άνδρας ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα.
Ο δράστης που κρατούσε μαχαίρι φαίνεται να θρυμμάτισε τη γυάλινη προθήκη του φούρνου ενώ οι δύο υπάλληλοι του αρτοποιείου τράπηκαν σε φυγή από την πίσω πόρτα.
Ακολούθως ο δράστης κατάφερε να σπάει τη ταμειακή μηχανή και να αποσπάσει από αυτήν τα χρήματα το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσει η καταγραφή των εικόνων από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το αρτοποιείο.
Σημειώνεται ότι είναι η 3η φορά που στο ίδιο αρτοποιείο που βρίσκεται στην Κάτω Πάφου διενεργείται ένοπλη ληστεία.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις