Άντρος Κυπριανού και Αμάντα Σλόατ συζήτησαν Κυπριακό

Άντρος Κυπριανού και Αμάντα Σλόατ συζήτησαν Κυπριακό

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τις συναντήσεις του ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ, Αντρου Κυπριανού στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε τα εξής:

«Η βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών για τη Νότιο Ευρώπη και τις υποθέσεις ανατολικής Μεσογείου, Αμάντα Σλόατ, συναντήθηκε με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού στις 8 Μαρτίου. Ο Κύπριος πρέσβης στις ΗΠΑ Γιώργος Σιακαλλή επίσης παρέστη στη συνάντηση. Συζήτησαν την πρόοδο στις υπό τη διευκόλυνση των Ηνωμένων Εθνών συνομιλίες για διευθέτηση που θα επανενώνει την Κύπρος σε μία διζωνική δικοινοτική ομοσπονδίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE