«Παίζουν συγκρουόμενα» στους δρόμους των κατεχομένων!

«Παίζουν συγκρουόμενα» στους δρόμους των κατεχομένων!

Κυκλοφορική «ζούγκλα» θυμίζουν οι δρόμοι των κατεχομένων, άρα τα ατυχήματα καθίστανται αναπόφευκτα – πότε ασήμαντα, πότε σοβαρά.

Συνολικά 680 τροχαία ατυχήματα συνέβησαν στα κατεχόμενα από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα στα κατεχόμενα, στα οποία οκτώ άτομα έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με δημοσίευμα στην τ/κ εφημερίδα «Κίπρις». 

Όπως αναφέρεται, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, κατά το διάστημα αυτό τραυματίστηκαν 110 άτομα ενώ από τα 680 ατυχήματα τα 553 ήταν υλικές ζημιές ενώ στα 110 υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE