«Παίζουν συγκρουόμενα» στους δρόμους των κατεχομένων!

«Παίζουν συγκρουόμενα» στους δρόμους των κατεχομένων!

Κυκλοφορική «ζούγκλα» θυμίζουν οι δρόμοι των κατεχομένων, άρα τα ατυχήματα καθίστανται αναπόφευκτα – πότε ασήμαντα, πότε σοβαρά.

Συνολικά 680 τροχαία ατυχήματα συνέβησαν στα κατεχόμενα από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα στα κατεχόμενα, στα οποία οκτώ άτομα έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με δημοσίευμα στην τ/κ εφημερίδα «Κίπρις». 

Όπως αναφέρεται, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, κατά το διάστημα αυτό τραυματίστηκαν 110 άτομα ενώ από τα 680 ατυχήματα τα 553 ήταν υλικές ζημιές ενώ στα 110 υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE