ΖΥΓΙ: Μες την παρανομία οι δυο νεαροί – Ο ένας «πετούσε» με το όχημα του και άλλος ήταν ανήλικος

ΖΥΓΙ: Μες την παρανομία οι δυο νεαροί – Ο ένας «πετούσε» με το όχημα του και άλλος ήταν ανήλικος

Έκανε ράλι μέσα στο χωριό ο 26χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενήργησαν το βράδυ της Τετάρτης (09/03) μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ζυγίου εντός του χωριού, ανέκοψαν αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 127ΧΑΩ αντί 65 πού ήταν το ανώτατο όριο που οδηγούσε 26χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Ο 26χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Επίσης, λίγο αργότερα, ανακόπηκε αυτοκίνητο για τροχονομικό έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ανήλικος και δεν ήταν κάτοχος άδειας οδήγησης και πιστοποιητικού ασφάλειας.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ζυγίου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς ενώ γραπτώς κατηγορήθηκε και η μητέρα του που είναι και η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

                 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.