Αγια Νάπα - Παραλίμνι ζητούν να ξανανοίξει ο φάκελος ΧΥΤΗ Κόσιης

Αγια Νάπα - Παραλίμνι ζητούν να ξανανοίξει ο φάκελος ΧΥΤΗ Κόσιης

Οι Δήμαρχοι Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας, σύμφωνα με κοινή τους ανακοίνωση έχουν αποστείλει επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα με την οποία ζητούν να επανεξεταστεί άμεσα το θέμα ΧΥΤΗ Κόσιης.

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις, αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο φάκελος ΟΕΔΑ Κόσιης πρέπει να ξανανοίξει και να επανεξεταστεί απο τον Γενικό Εισαγγελέα και την αστυνομία με έρευνα και συμμετοχή απο ειδικούς αλλά και με τη συμμετοχή του Γενικού Ελεκτή και αξιοποίηση της εσωτερικής έρευνας του υπουργείου εσωτερικών αλλά και του πορίσματος του Εφόρου κρατικών ενισχύσεων

Σας υπενθυμίζουμε, συνεχίζουν οι Δήμαρχοι Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας, οτι οι Δήμοι μας πέραν των δυναμικών αντιδράσεων τους απο  το 2013 έχουν σταματήσει να πληρώνουν τέλη προς την ΟΕΔΑ Κόσιης ως ένα απο τα μέτρα αντίδρασης στις παράλογες χρεώσεις που μας επιβάλλονταν.

Επιτέλους τώρα που ένωσαν τις φωνές τους και άλλοι δήμαρχοι μαζί με τις δικές μας βλέπουμε την κάθαρση να έρχεται καταλήγουν  οι Δήμαρχοι Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE