Καίγεται περιοχή στην Κοινότητα Άρσους - Δυο πυροσβεστικά οχήματα στο σημείο

Καίγεται περιοχή στην Κοινότητα Άρσους - Δυο πυροσβεστικά οχήματα στο σημείο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 17:20, την Τετάρτη 9 Μαρτίου σε περιοχή της κοινότητας Άρσους της Επαρχίας Λεμεσού, καίγοντας άγρια βλάστηση και ξηρά χόρτα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νίκο Λογγίνο, για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα από τη Λεμεσό καθώς και ο αγροτικός σταθμός της Πάχνας, ενώ μέχρι στιγμής έχουν καεί 3 εκτάρια άγριας βλάστησης και ξηρών χόρτων. 

Δεν τίθεται θέμα επικινδυνότητας
 
Οι προσπάθειες για πλήρη έλεγχο και κατάσβεση της φωτιάς συνεχίζονται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.