Ο μεγάλος πόνος της σύζυγου Κύπριου επιχειρηματία και το παιδί που έρχεται...

Ο μεγάλος πόνος της σύζυγου Κύπριου επιχειρηματία και το παιδί που έρχεται...

Πρόσφατα επισκέφτηκε γυναικολογική κλινική...

Έτοιμη να γίνει μανούλα νιώθει η Νικολέττα Καρρά, σύμφωνα με το nassosblog. Η ηθοποιός το ήθελε πολύ, όμως έπρεπε να έχει κοντά της τον άνθρωπό της.

Και ο σύζυγός της Φώτος Πιτατζης με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Κύπρο την άφηνε πολύ καιρό μόνη. Τώρα όμως βρίσκονται και οι δύο στην Αθήνα και θα ζήσουν μόνιμα εκεί. Η Νικολέττα  ήξερε πως δεν θα ήταν εύκολο να κάνει ένα μωρό αφού δεν θα είχε το στήριγμα των γονιών της που έχουν φύγει από τη ζωή. Αυτός είναι και ο μεγάλος της πόνος.


Στην Κύπρο όσο καιρό έμεινε, δεν έκανε «δικούς» της ανθρώπους και έτσι όσοι αγαπά αλλά και θα είναι δίπλα της σε αυτή τη χαρούμενη στιγμή αλλά και στις ευθύνες που θα έρθουν, είναι στην Αθήνα. Αρκετοί φίλοι και ελάχιστοι συγγενείς… Πρόσφατα η Νικολέτα επισκέφτηκε γυναικολογική κλινική για κάποιες  εξετάσεις και αφού το θέλει τόσο, ευχόμαστε να γίνει σύντομα μητέρα!
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE