Συνελήφθη δολοφόνος στη Λάρνακα

Συνελήφθη δολοφόνος στη Λάρνακα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, (29/2), άνδρας, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή, (28/2), σε χωριό της Λάρνακας βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Τη διαδικασία έκδοσης Αγγλοκύπριου στις βρετανικές αρχές ,  προωθεί το ΤΑΕ Λάρνακας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, το εν λόγω  πρόσωπο καταδικάστηκε σε 20ετη ποινή φυλάκισης το 1996 στη Μεγάλη Βρετανία για τη δολοφονία άνδρα, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά την αδελφή του, όταν αυτή ήταν 5 ετών.  

Ο Αγγλοκύπριος αφού  έμεινε στη φυλακή για 16,5 χρόνια, αποφυλακίστηκε με τον όρο ότι δια βίου θα παρουσιαζόταν καθημερινώς σε αστυνομικό τμήμα.

Πριν από ένα χρόνο ζήτησε άδεια για να ταξιδέψει στο εξωτερικό, για να δει την ετοιμοθάνατη μητέρα του και  ακόμα δεν επέστεψε πίσω στη Βρετανία.

Οι βρετανικές αρχές ζήτησαν την συνδρομή της  Ιντερπόλ και εντέλει ο Αγγλοκύπριος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας την Κυριακή (28/2). 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE