Χίλια μπράβο: 90χρονη κέρδισε 43 εκατ. δολάρια στο Lotto και τα χάρισε

Χίλια μπράβο: 90χρονη κέρδισε 43 εκατ. δολάρια στο Lotto και τα χάρισε

Έξι τυχεροί αριθμοί έκαναν μία 90χρονη από την Φλόριντα των ΗΠΑ εκατομμυριούχο, όμως αυτή αποφάσισε πως δεν ήθελε να αλλάξει η ζωή της και τα χάρισε.

Η Ruby Sorah κέρδισε 43 εκατ. δολάρια όμως δεν κράτησε ούτε ένα δολάριο για τον εαυτό της, αφού αυτή και ο επίσης 90χρονος άνδρας της αποφάσιζαν πως δεν θα ήθελαν να αλλάξουν την ζωή που ήδη έκαναν.

Έτσι θεώρησαν πως θα ήταν καλύτερο να δωρίσουν τα χρήματά τους.

Σύμφωνα με την λοταρία της Φλόριντα η Ruby βρήκε τους έξι τυχερούς αριθμούς στις 17 Φεβρουαρίου και κέρδισε τα 43 εκατ. δολάρια του jackpot. Ζήτησε και πήρε τα χρήματα σε μία μόνο πληρωμή των 31 εκατ. δολαρίων (τα υπόλοιπα ήταν φόροι και προμήθεια 100.000 ευρώ για το μαγαζί που γράφτηκε το Lotto).

Πάντως και η 57χρονη Phyllis Turner που κέρδισε πρόσφατα 1 εκατ. δολάρια στο σκρατς είναι από την ίδια γειτονιά της 90χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Με «εναλλακτικά σενάρια» και ξεκάθαρο στόχο πάει στη Νέα Υόρκη - «Δεν παραβλέπω τις δυσκολίες»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Με «εναλλακτικά σενάρια» και ξεκάθαρο στόχο πάει στη Νέα Υόρκη - «Δεν παραβλέπω τις δυσκολίες»

Αρκετά εναλλακτικά σενάρια για το πώς θα κινηθεί στο τραπέζι των συζητήσεων, έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε, σημειώνοντάς ότι ξεκάθαρος στόχος του είναι η επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE