Χίλια μπράβο: 90χρονη κέρδισε 43 εκατ. δολάρια στο Lotto και τα χάρισε

Χίλια μπράβο: 90χρονη κέρδισε 43 εκατ. δολάρια στο Lotto και τα χάρισε

Έξι τυχεροί αριθμοί έκαναν μία 90χρονη από την Φλόριντα των ΗΠΑ εκατομμυριούχο, όμως αυτή αποφάσισε πως δεν ήθελε να αλλάξει η ζωή της και τα χάρισε.

Η Ruby Sorah κέρδισε 43 εκατ. δολάρια όμως δεν κράτησε ούτε ένα δολάριο για τον εαυτό της, αφού αυτή και ο επίσης 90χρονος άνδρας της αποφάσιζαν πως δεν θα ήθελαν να αλλάξουν την ζωή που ήδη έκαναν.

Έτσι θεώρησαν πως θα ήταν καλύτερο να δωρίσουν τα χρήματά τους.

Σύμφωνα με την λοταρία της Φλόριντα η Ruby βρήκε τους έξι τυχερούς αριθμούς στις 17 Φεβρουαρίου και κέρδισε τα 43 εκατ. δολάρια του jackpot. Ζήτησε και πήρε τα χρήματα σε μία μόνο πληρωμή των 31 εκατ. δολαρίων (τα υπόλοιπα ήταν φόροι και προμήθεια 100.000 ευρώ για το μαγαζί που γράφτηκε το Lotto).

Πάντως και η 57χρονη Phyllis Turner που κέρδισε πρόσφατα 1 εκατ. δολάρια στο σκρατς είναι από την ίδια γειτονιά της 90χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Ενεργοποιήθηκαν συστήματα ιρανικής αεροπορικής άμυνας στην Τεχεράνη, λέει ο Ισραηλινός στρατός

Live: Ενεργοποιήθηκαν συστήματα ιρανικής αεροπορικής άμυνας στην Τεχεράνη, λέει ο Ισραηλινός στρατός

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE