ΠΑΡΑ-THEMA

Kυπελλούχος η ΑΕΛ! Το σήκωσαν τα κορίτσια της Κάλιας Παπαδοπούλου

Kυπελλούχος η ΑΕΛ! Το σήκωσαν τα κορίτσια της Κάλιας Παπαδοπούλου

Σε ένα συναρπαστικό τελικό που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι και το τελευταία λεπτό, η γυναικεία ομάδας καλαθόσφαιρας της ΑΕΛ επέστρεψε για άλλη μια χρονιά στο θρόνο της κερδίζοντας στον τελικό τον Κεραυνό.

Όλα έδειχναν ότι η ομάδα της Λεμεσού, θα είχε ένα έυκολο απόγευμα καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν μπροστά με 6-24 ενώ στο ημίχρονο προηγείτο με 14-32, όμως ο Κεραυνός στο 3ο δεκάλεπτο, πείσμωσε και κατάφερε να μειώσει ακόμα και στους 4 πόντους.

Με την είσοδο όμως της Άννας Πότσεκ, που είχε αποσυρθεί στον πάγκο με 4 φάουλ, στο 4ο δεκάλεπτο τα κορίτσια της Κάλιας Παπαδοπούλου κατάφεραν να σηκώσουν για άλλη μια χρονιά το τρόπαιο, με τον πίνακα να δείχνει το τελικό 40-46

Κορυφαίες από πλευράς ΑΕΛ οι Πότσεκ και Όρλοβιτς. Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη νίκη της ΑΕΛ απέναντι στον Κεραυνό την φετινή χρονιά

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top