Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Μπορεί οι συντελεστές της σειράς να κάνουν λόγο για 4η σεζόν πουυ θα μας κερνούν «Μπρούσκο» κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν αρέσει στην Ελένη Βαΐτσου η οποία εξομολογήθηκε:
«Ένα καθημερινό σίριαλ μπορεί να κάψει έναν ηθοποιό αν κρατήσει πάρα πολλά χρόνια και αν δεν του δοθούν μετά ευκαιρίες να κάνει κάτι διαφορετικό. Αν συνεχιστεί το “Μπρούσκο” δεν ξέρω αν θα είμαι.
Η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί πάρα πολύ. Με έχει κουράσει η Κύπρος πολύ, το ότι λείπω τρία χρόνια από το σπίτι μου. Αυτός είναι ο πρώτος λόγος και αυτό θα σκεφτώ πρώτα, αν αντέχω να το κάνω. Θέλω να τελειώσει όχι μόνο λόγω κούρασης, γιατί πιστεύω ότι έχει τόση επιτυχία που δεν θέλω να χαθεί. Δεν πρέπει να τελειώνει μια σειρά όταν πια δεν τη βλέπει ο κόσμος».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις