Λεμεσός: Ληστεία με μπαλτά σε περίπτερο – «Πάγωσε» η υπάλληλος

Λεμεσός: Ληστεία με μπαλτά σε περίπτερο – «Πάγωσε» η υπάλληλος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε γύρω στις 2.20 τα ξημερώματα της Παρασκευής 26/2, σε περίπτερο στην 28η Οκτωβρίου, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία άγνωστος άντρας, ο οποίος φορούσε στο κεφάλι του κράνος και με την απειλή μικρού μπαλτά που κρατούσε, κατευθύνθηκε πίσω από τον πάγκο και αφού άνοιξε μόνος του την ταμειακή μηχανή, άρπαξε 100 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Η υπάλληλος φαίνεται να έμεινε «άγαλμα» παρακολουθώντας  απλά τις κινήσεις του δράστη.

 Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία πρόκειται για άντρα νεαρής ηλικίας, ύψους 1,65-1.70μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, ο οποίος φορούσε σακάκι παραλλαγής, παντελόνι σκούρου χρώματος, άσπρα αθλητικά παπούτσια και μαύρα γάντια.

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και παρέλαβαν τεκμήρια.

Οι κινήσεις του καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE