Το ΕΛΑΜ καταδικάζει την απόφαση για μείωση της στρατιωτικής θητείας

Το ΕΛΑΜ καταδικάζει την απόφαση για μείωση της στρατιωτικής θητείας

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ) “καταδικάζει απερίφραστα την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για μείωση της θητείας των κληρωτών στους 14 μήνες” .

Σε ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ αναφέρει ότι “η απόφαση αυτή έχει παρθεί για να εξυπηρετηθούν οι ψηφοθηρικές σκοπιμότητες της Κυβέρνησης παίζοντας κυριολεκτικά με τις τύχες του Κυπριακού Ελληνισμού” ενώ την ίδια στιγμή, “οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής παραμένουν στο νησί σε πλήρη ετοιμότητα για ανάληψη επιθετικών επιχειρήσεων”.

Προσθέτει ότι “η απόφαση αυτή σε συνδυασμό με τις αποσπάσεις στελεχών της Εθνικής Φρουράς στην Αστυνομία, την μείωση των αμυντικών δαπανών, τον μηδενισμό των εξοπλιστικών δαπανών και την κατάργηση του επιρράματος από τις στολές στην Εθνική Φρουρά αποδεικνύουν την συνολική απαξίωση της Εθνικής Φρουράς από την πολιτική ηγεσία”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE