ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΔΗΣΥ αποχαιρετά ένα από τα αγαπημένα του μέλη

Ο ΔΗΣΥ αποχαιρετά ένα από τα αγαπημένα του μέλη

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια ενός πολύτιμου συνεργάτη και εξαιρετικού ανθρώπου, του Γιαννάκη Λαζάρου.

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός εκφράζει βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του Γιαννάκη Λαζάρου, επαρχιακού γραμματέα ΔΗΣΥ Πάφου.

Χάνουμε ένα ξεχωριστό ηγετικό στέλεχος και έναν άριστο συνεργάτη και άνθρωπο.

Ο Γιαννάκης Λαζάρου, εκτός της αδιάλειπτης πολύτιμης προσφοράς του στην παράταξή, υπήρξε ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και οικογενειάρχης που διακρίθηκε και για την αφοσίωση και το έργο του για την τοπική κοινωνία της Πάφου. Η πρόωρη απώλεια του Γιαννάκη αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό και συγκλονίζει όσους τον έχουμε ζήσει από κοντά.

Φεύγοντας αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις στους συνεργάτες και σε όσους έζησαν μαζί του, αφού πάντα ξεχώριζε για το χαρακτήρα και το ήθος του, την προσωπικότητα και την αφοσίωσή του. Αφήνει πίσω φτωχότερους όλους εμάς, τους συναγωνιστές του και κυρίως τη σύζυγό του Ιφιγένεια και τις τρεις κόρες του Χρυστάλλα, Λευκή και Ειρήνη. 

Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και σε όλους τους δικούς του, με τη διαβεβαίωση ότι θα έχουν τη στήριξη όλων μας σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top