«Αστέρι μου, αετέ μου, αγόρι μου…»: Σπαράζουν καρδιές οι φωνές της μάνας του Παντελή Παντελίδη

«Αστέρι μου, αετέ μου, αγόρι μου…»: Σπαράζουν καρδιές οι φωνές της μάνας του Παντελή Παντελίδη

Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν αυτό που έγινε με το που τελείωσε η εξόδιος ακολουθία μέσα στην εκκλησία, όπου υπήρχε η σορός του Παντελή Παντελίδη!

Η μητέρα του, πιάστηκε από το φέρετρο και άρχισε να ουρλιάζει φωνάζοντας για τον Παντελάκο της! «Αετέ μου, αγόρι μου… σήκω πάνω, αστέρι μου, φως μου…Γιατί φεύγεις;». Η γυναίκα σπάραζε και δεν μπορούσε κανένας να την συνεφέρει.

Ο πατέρας του Παντελή κατέρρευσε δίπλα της και δεν μπόρεσε ούτε καν να ακολουθήσει την σορό του γιου του! Η συγκλονιστική μάνα του Παντελή, αυτή η γυναίκα που πήρε τόσο πόνο αυτές τις δύο μέρες, υποβασταζόμενη ακολούθησε το φέρετρο του παιδιού της που το σήκωναν στα χέρια τους οι περήφανοι άντρες του ελληνικού πολεμικού Ναυτικού! Εκεί που ο Παντελής αφιέρωσε 10 χρόνια από την ζωή του!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE