Αγωνία για τις δύο κοπέλες που ήταν στο τροχαίο με τον Παντελίδη - Ποια η κατάσταση της υγείας τους

Αγωνία για τις δύο κοπέλες που ήταν στο τροχαίο με τον Παντελίδη - Ποια  η κατάσταση της υγείας τους

Εκτός κινδύνου η 20χρονη Φρόσω, σε μαραθώνιο χειρουργείων η 30 χρονη Μίνα

Στην Ορθοπεδική Κλινική του Ευαγγελισμού νοσηλεύονται οι δύο κοπέλες που ήταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη στο τροχαίο που έγινε χθες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, η 20χρονη Φρόσω Κυριακού και η 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη.

Η 30χρονη υποβλήθηκε σε μαραθώνιο χειρουργείων. Έφερε ανοιχτά τραύματα στη δεξιά θωρακική χώρα, στα πλευρά και στα δεξιά πλευρά. Αρχικά έκανε επέμβαση στα πλευρά και στο θώρακα και στη συνέχεια στο χέρι, όπου έγιναν προσπάθειες ώστε να μην προχωρήσουν οι γιατροί σε ακρωτηριασμό. Οι επεμβάσεις ήταν όλες επιτυχείς.

Η 20χρονη Φρόσω φέρει κακώσεις στο σώμα και κατάγματα στα πλευρά και στο δεξί βραχίονα, ενώ δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε κάποιο χειρουργείο. Ανάλογα με την πορεία της υγείας τους οι δύο κοπέλες τις επόμενες μέρες να καταθέσουν στην αστυνομία τα όσα συνέβησαν στο δυστύχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE