Αγωνία για τις δύο κοπέλες που ήταν στο τροχαίο με τον Παντελίδη - Ποια η κατάσταση της υγείας τους

Αγωνία για τις δύο κοπέλες που ήταν στο τροχαίο με τον Παντελίδη - Ποια  η κατάσταση της υγείας τους

Εκτός κινδύνου η 20χρονη Φρόσω, σε μαραθώνιο χειρουργείων η 30 χρονη Μίνα

Στην Ορθοπεδική Κλινική του Ευαγγελισμού νοσηλεύονται οι δύο κοπέλες που ήταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη στο τροχαίο που έγινε χθες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, η 20χρονη Φρόσω Κυριακού και η 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη.

Η 30χρονη υποβλήθηκε σε μαραθώνιο χειρουργείων. Έφερε ανοιχτά τραύματα στη δεξιά θωρακική χώρα, στα πλευρά και στα δεξιά πλευρά. Αρχικά έκανε επέμβαση στα πλευρά και στο θώρακα και στη συνέχεια στο χέρι, όπου έγιναν προσπάθειες ώστε να μην προχωρήσουν οι γιατροί σε ακρωτηριασμό. Οι επεμβάσεις ήταν όλες επιτυχείς.

Η 20χρονη Φρόσω φέρει κακώσεις στο σώμα και κατάγματα στα πλευρά και στο δεξί βραχίονα, ενώ δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε κάποιο χειρουργείο. Ανάλογα με την πορεία της υγείας τους οι δύο κοπέλες τις επόμενες μέρες να καταθέσουν στην αστυνομία τα όσα συνέβησαν στο δυστύχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE