Δημητριάδης προς οδηγούς ταξί: «Ευχαριστώ περίμενα, και όχι κινητοποιήσεις»

Δημητριάδης προς οδηγούς ταξί: «Ευχαριστώ περίμενα, και όχι κινητοποιήσεις»

Ευχαριστώ, και όχι κινητοποιήσεις, δηλώνει ότι περίμενε από τους οδηγούς ταξί ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριος Δημητριάδης, υπενθυμίζοντας ότι πρόσφατα έλυσε μια σειρά προβλημάτων και εκφράζοντας ετοιμότητα να τους ακούσει και πάλι.

Ερωτηθείς σχετικά στο περιθώριο της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών, ο κ. Δημητριάδης ανέφερε ότι έχει κάνει πολλές συναντήσεις για την επίλυση προβλημάτων των οδηγών ταξί και προχώρησαν σε μέτρα, όπως η μείωση της άδειας κυκλοφορίας, βήμα σημαντικό - όπως είπε – αλλά και το θέμα με τις πιάτσες στη Λευκωσία, “το οποίο έχει πλέον διευθετηθεί. Επομένως θα ανέμενα για να είμαι ειλικρινής τις ευχαριστίες τους γι` αυτό το θέμα και όχι κινητοποιήσεις”.

Όπως, είπε, είναι στη διάθεσή τους, όπως πάντα, να ακούσει τα αιτήματα και να βοηθήσει εκεί που μπορεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE