ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ηχηρή αποχώρηση από το MEGA Κύπρου! Άλλος ένας δημοσιογράφος έδωσε τα χέρια με τον ΆLPHA

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ηχηρή αποχώρηση από το MEGA Κύπρου! Άλλος ένας δημοσιογράφος έδωσε τα χέρια με τον ΆLPHA

Τις τελευταίες πινελιές φαίνεται ότι προσθέτουν οι ιθύνοντες του Alpha Kύπρου, καταφέρνοντας να εντάξουν στο δυναμικό του σταθμού, γνωστούς και εγνωσμένης αξίας δημοσιογράφους.

Διαβάστε επίσης: Αποχωρήσεις Κύπριων δημοσιογράφων οι οποίοι βρήκαν νέα τηλεοπτική στέγη

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες μας μετά τους  δημοσιογράφους Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, Νικόλα Ζανέττο, Αντρέα Κημήτρη και Κωνσταντίνα Νεοφύτου που εντάχθηκαν στον νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό του Alpha Κύπρου, αφήνοντας το Sigma, αποχωρήσεις θα υπάρξουν και από το MEGA.

Ήδη συμφώνησε, για την θέση της ανταποκρίτριας στη Λεμεσό η δημοσιογράφος Έρικα Καβάζη, ενώ παρελθόν ήδη από τον όμιλο αποτελεί και ο Παναγιώτης Δημόπουλος όπως σας ενημερώσαμε μέσα από το ΤhemaOnline.

H νέα ηχηρή αποχώρηση όμως από το σταθμό ήρθε μόλις πριν από λίγη ώρα, με τον δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργιάδη να αφήνει τον Αρχάγγελο και το MEGA για τον νέο κανάλι των Λατσιών.

Να συμπληρώσουμε ότι πρόταση από τον ALPHA δέχτηκε και η δημοσιογράφος, Έμιλυ Αντωνίου, την οποία όμως μετά από σκέψεις απέρριψε, παραμένοντας στο δυναμικό του MEGA, όπως και ο Λουκάς Φουρλάς

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE