Ποια Κύπρια παραδέχτηκε ότι στο ξεκίνημα της καριέρας της ήταν «παγωκολόνα»;

Ποια Κύπρια παραδέχτηκε ότι στο ξεκίνημα της καριέρας της ήταν «παγωκολόνα»;

Και όχι και πολύ καλή...

Η Στέλλα Καλλή  θυμάται σαν σήμερα την πρώτη φορά που ανέβηκε στην σκηνή.

«Ήταν το 2005 με τον Νότη Σφακιανάκη και ήμουν μια παγοκολόνα Δεν έβλεπα κάτω τον κόσμο, κοιτούσα πάνω, τον ουρανό. Δεν είναι εύκολο μπαίνοντας στα πράγματα να εξοικειωθείς από την αρχή. Υπήρχε υπερβολική έκθεση, γιατί τα μαγαζιά πήγαιναν πολύ καλά και υπήρχε τόσος κόσμος από κάτω, ήταν όλα στο «πολύ» τους». 

Και παραδέχτηκε με απόλυτη ειλικρίνεια στο Οκ  «Το άγχος για μένα που ξεκινούσα ήταν μεγαλύτερο. Δεν ήμουν και πολύ καλή τότε, το παραδέχομαι, κρίνοντας από απόσταση και από την εμπειρία που έχω».

Συνέχισε  εξηγώντας «Στην πορεία δεν σε ενοχλεί και ξέρεις πού πας. Ξερούμε ποιοι είναι καλοί συνεργάτες και ποιοι όχι. Πιστεύω ότι καλό ήταν που μου συνέβη αυτό στις αρχές μου. Δεν αντιδρούσα βέβαια τότε, γιατί δεν με ‘’έπαιρνε’’».



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE