ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοί είναι οι τρεις αξιωματικοί που επέβαιναν στο ελικόπτερο

Αυτοί είναι οι τρεις αξιωματικοί που επέβαιναν στο ελικόπτερο

Εγκαταλείπουν οικογένεια οι τρεις αξιωματικοί του ελικοπτέρου που κατέπεσε, καθώς ήταν και οι τρεις οικογενειάρχες.

Σε ηλικία 37, 34 και 36 ετών οι Αναστάσιος Τουλίτσης, Κωνσταντίνος Πανανάς και Ελευθέριος Ευαγγέλου χάθηκαν άδικα με την συντριβή του ελικοπτέρου.

Για την ιστορία ελικόπτερο Agusta Bell 212 του Πολεμικού Ναυτικού το στίγμα του οποίου χάθηκε από τα ραντάρ στις 2:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Το ελικόπτερο είχε απονηωθεί από τη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Νικηφόρος Φωκάς». Στο πλαίσιο της άσκησης ΑΣΤΡΑΠΗ που διεξαγόταν στην περιοχή το ελικόπτερο τύπου Agusta Bell 212 έκανε νυχτερινή πτήση επιφάνειας, που σημαίνει ότι πετούσε χαμηλά.

Η τελευταία φορά που το Agusta Bell έδωσε στίγμα ήταν όταν βρισκόταν στο ύψος της νησίδας Κινάρου, που βρίσκεται στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Κυκλάδων και Δωδεκανήσων, δυτικά της Καλύμνου και της Λέρου και ανατολικά της Αμοργού.

Λίγο μετά τις 11:00 ανακοινώθηκε πως εντοπίστηκαν στην ξηρά οι σοροί δύο εκ των τριών αξιωματικών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και για τον τρίτο. Οι δύο νεκροί, που δεν έχουν ακόμα αναγνωρισθεί, εντοπίστηκαν σε μεγάλη απόσταση από τα συντρίμμια, γεγονός που θεωρείται ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης του ελικοπτέρου.

Σύμφωνα με το protothema.gr αυτό ειναι το προφίλ των τριών αξιωματικών

- Ο κυβερνήτης υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης 37 ετών (γεννήθηκε το 1979). Πολύ έμπειρος, με περισσότερες από 1300 ώρες πτήσης, έγγαμος
- Ο συγκυβερνήτης υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς 34 ετών (γεννήθηκε το 1982). Έγγαμος με ένα παιδί και η γυναίκα του έγκυος στο δεύτερο
- Ο ναυτίλος (χειριστής ραντάρ επιφανείας) ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου 36 ετών (γεννήθηκε το 1980). Έγγαμος με ένα παιδί

Αυτός ειναι ο Ο κυβερνήτης υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης

Αυτός είναι ο Ο συγκυβερνήτης υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top