Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Το πετρέλαιο θα παραμείνει στα σημερινά επίπεδα

Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Το πετρέλαιο θα παραμείνει στα σημερινά επίπεδα

Ελάχιστες πιθανότητες συντονισμένης δράσης για τη μείωση της παραγωγής πετρελαίου βλέπει ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας (ΔΟΕ) και εκτιμά ότι οι τιμές θα παραμείνουν στα σημερινά επίπεδα τους επόμενους μήνες.

Την Τρίτη, το μπρεντ επέστρεψε κάτω από τα $30/ βαρέλι, παρασύροντας χαμηλότερα τις μετοχές του ενεργειακού κλάδου στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Οι τιμές του πετρελαίου θα συνεχίσουν να πιέζονται, καθώς η ζήτηση δεν αυξάνεται με τους ρυθμούς που είχαν προβλεφθεί (όπως παραδέχεται πλέον και ο ΔΟΕ), ενώ το Ιράν έχει ήδη προσθέσει επιπλέον 300.000 βαρέλια ημερησίως μετά την άρση του εμπάργκο, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE