Αγριεύει για τα καλά ο καιρός – Έρχονται καταιγίδες από το βραδύ της Παρασκευής (05/02)

Αγριεύει για τα καλά ο καιρός – Έρχονται καταιγίδες από το βραδύ της Παρασκευής (05/02)

Κρύο, βροχές και καταιγίδες το σκηνικό του καιρού. Ετοιμαστείτε και για χιόνια στα ορεινά!

Απόψε (05/02) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές σε αρκετές περιοχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται χιονόπτωση, η οποία σταδιακά θα επεκταθεί και στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ και στα προσήνεμα πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα νότια και ανατολικά παράλια και κυματώδης στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 14 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά σε υπήνεμες περιοχές δυνατό να σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο (06/02) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ενώ από το μεσημέρι και μετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Σε προσήνεμες περιοχές θα πνέουν πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης στα δυτικά, στα βόρεια και τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια ταραγμένη μέχρι κυματώδης και τοπικά κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ανατολικά και βόρεια παράλια δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Στα ψηλότερα ορεινά θα σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ αλλά τοπικά στα προσήνεμα ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα νότια και ανατολικά παράλια και κυματώδης στα υπόλοιπα παράλια.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE