Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Ο Υπουργός ανέφερε ότι αύριο θα υπάρξει συνάντηση του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών με την εταιρεία και τις συντεχνίες και ανέφερε ότι το Υπουργείο κάνει έκκληση στην εταιρεία να βρει λύση σε διαβούλευση με τις συντεχνίες.
Ο κ. Δημητριάδης είπε ακόμα ότι πριν από δύο χρόνια έγιναν κάποιες συμφωνίες για μειώσεις μισθών και σήμερα οι εργαζόμενοι ζητούν να επανέλθουν οι μισθοί εκεί που ήταν πριν από την κρίση.
Σημείωσε ωστόσο ότι όσον αφορά τις εταιρείες που κάνουν τις δημόσιες συγκοινωνίες, «ας μην ξεχνάμε ότι ένα τεράστιο ποσοστό των εξόδων τους το πληρώνει το ίδιο το κράτος, οι συμπολίτες μας».
«Θέλω να καλέσω όλους να είμαστε προσεκτικοί, να είμαστε φειδωλοί στις αντιδράσεις μας, η κρίση δεν έχει περάσει και δεν μπορούμε να ξαναπάμε πίσω στις παλιές συνήθειες», ανέφερε ο Υπουργός.
Η συνάντηση του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου με τους εργαζόμενους στην εταιρεία «Ζήνων» είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 11 το πρωί.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις