Φορτισμένος Αβέρωφ προς τους βουλευτές του: «Μου αξίζουν εμένα, τέτοιες συμπεριφορές;»

Φορτισμένος Αβέρωφ προς τους βουλευτές του: «Μου αξίζουν εμένα, τέτοιες συμπεριφορές;»

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ έστειλε για άλλη μια φορά αυστηρά μηνύματα, σε φορτισμένο κλίμα, προς τους βουλευτές του, οι οποίοι με τις συμπεριφορές τους έχουν πληγώσει το κόμμα.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στην χθεσινή συνεδρίαση (26/1), του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος, εμφανίστηκε απρόθυμος να πάρει τα κεφάλια των «άτακτων» βουλευτών, αφήνοντας τους στην κρίση των ψηφοφόρων.

Ωστόσο, ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τις ενέργειες στελεχών και βουλευτών οι οποίοι δίνουν αφορμές στην κοινωνία για να βάζουν στο στόχαστρο το κόμμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης», σε κάποια στιγμή της συζήτησης και σε ένα έντονα φορτισμένο κλίμα φαίνεται να διερωτήθηκε, αν αξίζει ο ίδιος τέτοιες συμπεριφορές...

Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση του πως εάν ήθελε θα άφηνε το κόμμα με 17 βουλευτές, κάτι που όμως δεν έπραξε θέλοντας να τονίσει την κακή εικόνα της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Όσο αφορά το θέμα του Κρις Τριανταφυλλίδη και τα tweet του που προκάλεσαν αντιδράσεις σημείωσε πως οι θέσεις του ΔΗΣΥ στο Κυπριακό εκφράζονται μέσα από τα συλλογικά όργανα και όχι από μεμονωμένα στελέχη.

Διάβαστε επίσης:
Τα tweets του Κρις που έκαναν έξαλλο τον Αβέρωφ και η πόρτα εξόδου από τον ΔΗΣΥ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αναζητούν κοινή φόρμουλα τα ΗΕ ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης για το κυπριακό - Με δείπνο ξεκινούν οι συναντήσεις στη Γενεύη

Αναζητούν κοινή φόρμουλα τα ΗΕ ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης για το κυπριακό - Με δείπνο ξεκινούν οι συναντήσεις στη Γενεύη

Σε εξέλιξη βρίσκονται εντατικές προετοιμασίες, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών, για το κυπριακό. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος έλαβε την επιστολή-πρόσκληση από τον Αντόνιο Γκουτέρες, επεξεργάζεται μαζί με τους συνεργάτες του, όλα τα ενδεχόμενα και τα σενάρια, στα οποία η Λευκωσία θα πρέπει να προετοιμαστεί, για την πιο κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Επιδίωξη της ε/κ πλευράς, είναι η αποφυγή ενός ναυαγίου στο παρόν στάδιο, που αυτό θα συμβεί εάν η τουρκική πλευρά θέσει ευθέως την απαράδεκτη θέση, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE