ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα ομολόγησαν όλα οι 2 νεαροί – Έκλεβαν ότι τους άρεσε από αυτοκίνητα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα ομολόγησαν όλα οι 2 νεαροί – Έκλεβαν ότι τους άρεσε από αυτοκίνητα

Παραδέχθηκαν ότι έκανα εννέα κλοπές οχημάτων μέσα σε μια ημέρα!

Μέλη της Αστυνομίας μετά από αξιολόγηση πληροφορίας εντόπισαν δύο πρόσωπα ηλικίας 17 χρόνων και οι δύο κάτοικοι Λεμεσού, να περιφέρονται πεζοί ύποπτα λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Τετάρτης (27/01) στην περιοχή του Καψάλου στη Λεμεσού.

Στην κατοχή των δύο νεαρών εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός αναπτήρων, ένα κινητό τηλέφωνο χωρίς μπαταρία και τηλεκάρτα, έξι πακέτα τσιγάρα, το ποσό των €29 και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα.

Οι δύο νεαροί οδήγησαν τους αστυνομικούς σε συγκεκριμένη οδό της Λεμεσού όπου υπέδειξαν έξι αυτοκίνητα στα οποία είχαν προκαλέσει ζημιά και προέβησαν σε κλοπές.

Ανακρινόμενοι, φέρονται να παραδέχθηκαν την κακόβουλη ζημιά και κλοπή σε εννέα αυτοκίνητα μεταξύ των ημερομηνιών 26-27/1/2016 στη Λεμεσό.

Συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

             

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE