Ο οίκος αξιολόγησης Standard and Poor's αναβάθμισε την Ελλάδα στο B-

Ο οίκος αξιολόγησης Standard and Poor's αναβάθμισε την Ελλάδα στο B-

Ο οίκος αξιολόγησης Standard and Poor`s αναβάθμισε σήμερα την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας στο Β- από CCC+ που ήταν, θεωρώντας ότι η ελληνική κυβέρνηση θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους όρους του τρίτου προγράμματος, ύψους 86 δισ. ευρώ.

"Μέχρι τα τέλη Μαρτίου, παρά τις διαφορές μεταξύ της κυβέρνησης και των πιστωτών της, αναμένουμε ότι η Ελλάδα θα εκπληρώσει τις προϋποθέσεις του προγράμματος οικονομικής υποστήριξης ύψους 86 δισεκατομμυρίων ευρώ, ανοίγοντας το δρόμο στις συζητήσεις για την επίσημη ελάφρυνση του χρέους", αναφέρει ο S&P στη συνοδευτική έκθεσή του.

Ο οίκος θεωρεί επίσης ότι η προοπτική της ελληνικής οικονομίας είναι σταθερή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE