Με πτώση υποδέχθηκαν τα χρηματιστήρια του Κόλπου την άρση των κυρώσεων κατά του Ιράν

Με πτώση υποδέχθηκαν τα χρηματιστήρια του Κόλπου την άρση των κυρώσεων κατά του Ιράν

Τα χρηματιστήρια στις πετρελαϊκές μοναρχίες του Κόλπου κατέγραψαν μεγάλη πτώση σήμερα, με αυτά στο Ντουμπάι και το Κατάρ να κάνουν "βουτιά" 6% το καθένα, λόγω της πτώσης των τιμών του αργού και της προοπτικής της επιστροφής του Ιράν στην αγορά πετρελαίου.

Το χρηματιστήριο του Άμπου Ντάμπι υποχώρησε κατά 4,5% και αυτό του Κουβέιτ κατά 2,3%.

Η άρση των διεθνών οικονομικών κυρώσεων που είχαν επιβληθεί στο Ιράν, μετά την έναρξη, χθες, της εφαρμογής της πυρηνικής συμφωνίας μεταξύ της Τεχεράνης και των μεγάλων δυνάμεων, θα επιτρέψει η επιστροφή της Ισλαμικής Δημοκρατίας στην αγορά πετρελαίου, η οποία είναι ήδη κορεσμένη από πληθώρα προσφοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE