Ξυλοδαρμός στην Αγία Νάπα: Σοβαρή η κατάσταση του Τ/κ που ξυλοκοπήθηκε

Ξυλοδαρμός στην Αγία Νάπα: Σοβαρή η κατάσταση του Τ/κ που ξυλοκοπήθηκε

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση του 47χρονου Τουρκοκύπριου Αχμέτ Ταν, ο οποίος δέχθηκε επίθεση στην Αγία Νάπα στις 5 Ιουλίου, όπως δήλωσε ο «υπουργός υγείας», Χακάν Ντίντσγιουρεκ.

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή «Kıbrıs Postası», ο κ. Ντίντσγιουρεκ ανέφερε ότι δεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του. Αναμένεται πλήρης ιατρική έκθεση τις επόμενες 48 ώρες.

Παράλληλα, ο κ. Ντίντσγιουρεκαν αφέρθηκε και στην κατάσταση της 26χρονης γυναίκας θύμα απόπειρας φόνου στις 3 Αυγούστου σε σούπερ μάρκετ. Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE