ΒΙΝΤΕΟ: Πώς η καραμπόλα των 5 οχημάτων «παρέλυσε» τον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας

ΒΙΝΤΕΟ: Πώς η καραμπόλα των 5 οχημάτων «παρέλυσε» τον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας

Σε πλήρη ομαλότητα επέστρεψε η τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς, μετά την αλυσιδωτή σύγκρουση πέντε οχημάτων που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Παρά τη σοβαρότητα του περιστατικού και τον αριθμό των εμπλεκόμενων αυτοκινήτων, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, με το συμβάν να περιορίζεται ευτυχώς μόνο σε υλικές ζημιές. Ωστόσο, η διαχείριση της σκηνής απαιτούσε άμεσες ενέργειες, με αποτέλεσμα η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας να παραμείνει κλειστή για περίπου 30 λεπτά, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος στην περιοχή.

Βίντεο που εξασφάλισε το RoadReportCY καταγράφει την κατάσταση που επικράτησε στο σημείο αμέσως μετά τη σύγκρουση.

Το χθεσινό περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο τις συστάσεις των αρχών για την οδική ασφάλεια. Η Αστυνομία υπενθυμίζει εκ νέου στους οδηγούς ότι στους αυτοκινητόδρομους η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και η διαρκής εγρήγορση είναι καθοριστικοί παράγοντες, καθώς ένα ξαφνικό φρενάρισμα μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε πολλαπλές συγκρούσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE