Μεθυσμένος άνδρας επιτέθηκε σε αστυνομικό και κατέληξε στο κελί - Χειροπέδες σε άλλον ένα που κρατούσε μπουκάλι

Μεθυσμένος άνδρας επιτέθηκε σε αστυνομικό και κατέληξε στο κελί - Χειροπέδες σε άλλον ένα που κρατούσε μπουκάλι

Λίγο μετά τα μεσάνυκτα μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε περιπολία στην Αγία Νάπα, εντόπισαν δύο άνδρες, ο ένας από τους οποίους κρατούσε ξύλο και ο δεύτερος ένα μπουκάλι και τα οποία προκαλούσαν ανησυχία.

Κατά τη διάρκεια συνομιλίας των μελών της Αστυνομίας με τα δύο πρόσωπα, ένας από αυτούς ο οποίος φαινόταν να ήταν σε κατάσταση μέθης, επιτέθηκε σε μέλος της Αστυνομίας σπρώχνοντάς τον, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Και τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής επιθετικών οργάνων.

Αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE