Πάφος: Τους «τσάκωσαν» να παίζουν ποκεριζέ - Στην Αστυνομία 5 πρόσωπα

Πάφος: Τους «τσάκωσαν» να παίζουν ποκεριζέ - Στην Αστυνομία 5 πρόσωπα

Εκστρατείες της Αστυνομίας για πάταξη κυβείας και ηλεκτρονικού τζόγου σε Λεμεσό και Πάφο.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δράσης της Αστυνομίας για πάταξη του φαινομένου της κυβείας και του ηλεκτρονικού τζόγου, μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν το βράδυ της Τετάρτης (30/12) έρευνα σε υποστατικό στην επαρχία τους.

 Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο υποστατικό, εντοπίστηκαν 5 πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία δηλαδή ΠΟΚΕΡΙΖΕ. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 104 τραπουλόχαρτα και 61 φίσιες.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα συμπεριλαμβανομένου του υπευθύνου του υποστατικού κατηγορήθηκαν γραπτώς και αποδεσμεύτηκαν για να κλητευθούν αργότερα.

Το ΟΠΕ Πάφου σε συνεργασία με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Επίσης, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού διενήργησαν χθες βράδυ έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε υποστατικό στην επαρχία τους, κατά τη διάρκεια του οποίου εντοπίστηκαν 30 ηλεκτρονικοί υπολογιστές που πιστεύεται ότι μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης: Μοιράζει την σύνταξη του σε έξι ιδρύματα- Η επίσημη ανακοίνωση

Νίκος Χριστοδουλίδης: Μοιράζει την σύνταξη του σε έξι ιδρύματα- Η επίσημη ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας αναφορικά με την ψήφιση, την υπογραφή και τη δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας του «περί της Δυνατότητας Αποποίησης Σύνταξης Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE