Έκαναν «ντου» σε νυχτερινά κέντρα – Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα – Ναρκωτικά και παράνομη απασχόληση στο στόχαστρο

Έκαναν «ντου» σε νυχτερινά κέντρα – Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα – Ναρκωτικά και παράνομη απασχόληση στο στόχαστρο

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στην επαρχία Αμμοχώστου, με τη συμμετοχή μελών της ΑΔΕ Αμμοχώστου, ΥΚΑΝ, ΥΑΜ και της ΜΜΑΔ Αρχηγείου.

Η επιχείρηση διενεργήθηκε από χθες βράδυ μέχρι και μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα σήμερα και κατά τη διάρκεια της ανακόπηκαν για έλεγχο αριθμός αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, κατά τον οποίο προέκυψαν 12 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε τρία νυκτερινά κέντρα και προέκυψαν ισάριθμες καταγγελίες για παραβίαση των ορών άδειας λειτουργίας τους.

Στο ένα εκ των τριών υποστατικών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο πρόσωπα για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης απασχόλησης.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν επίσης στη σύλληψη νεαρού για παράνομη κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Ελέγχθηκαν επίσης τέσσερις φρουροί ασφαλείας χωρίς να προκύψει οτιδήποτε το επιλήψιμο. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE