Υβόννη Μπόσνιακ: H απόκτηση δεύτερου παιδιού και πότε τελικά θα γίνει ο γάμος της με τον Ρέμο

Υβόννη Μπόσνιακ: H απόκτηση δεύτερου παιδιού και πότε τελικά θα γίνει ο γάμος της με τον Ρέμο

Η Υβόννη Μπόσνιακ αποκαλύπτει πως θα ήθελε να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, ενώ δεν διστάζει να απαντήσει πότε τελικά θα την δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Αντώνη Ρέμο!

Θα ήθελε και η μικρή Ελένη να αποκτήσει αδελφάκι; «Ναι, θα ήθελα μια μέρα να αποκτήσει ένα αδελφάκι. Ό,τι θέλει ο Θεός», λέει στο περιοδικό People, ενώ όσον αφορά στο γάμο που ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος μετά τη βάφτιση της κόρης τους, εξηγεί πως δεν είναι κάτι που έχουν ήδη προγραμματίσει. «Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο. Εδώ και χρόνια που είμαστε μαζί αισθάνομαι γυναίκα του Αντώνη, αλλά ουσιαστικά έγινα γυναίκα του την ημέρα που γεννήθηκε το παιδί μας. Αν με ρωτάς αν με αφορά ο γάμος, θα ήθελα να έχουμε την ευλογία του Θεού μέσα από το μυστήριο κάποια μέρα, αλλά όλο το υπόλοιπο, τα νυφικά, η γιορτή, δεν με νοιάζουν καθόλου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE