Τα… πέταξε όλα και πάλι η πρώην του Σισέ!

Τα… πέταξε όλα και πάλι η πρώην του Σισέ!

Είχε καιρό να μας… παρουσιάσει μια προκλητική της φωτογραφία, αλλά η Τζουντ Σισέ, πρώην γυναίκα του Τζιμπρίλ, τα… πέταξε όλα!

Η πρώην σύντροφος του Γάλλου σούπερ σταρ, μετά το έξαλλο καλοκαίρι που πέρασε και συχνά πυκνά προκαλούσε… εγκεφαλικά με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβαζε, χτύπησε και πάλι, αυτή την φορά δείχνοντάς μας την… δαντέλα της!

Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί, η Τζουντ έμεινε μόνο με τα εσώρουχά της και ανέβασε το θεϊκό κορμί της στον λογαριασμό της στο instagram προκαλώντας… σεισμό!

Δείτε την φωτογραφία…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE