Το πρώτο drone ασθενοφόρο είναι γεγονός!

Το πρώτο drone ασθενοφόρο είναι γεγονός!

Ο Alec Mormot, ένας 23χρόνος µηχανικός από την Ολλανδία, κατασκεύασε το ασθενοφόρο του µέλλοντος. Στηρίζεται στην τεχνολογία των τηλεκατευθυνόµενων.

Διαθέτει ενσωµατωµένο GPS και µπορεί να µεταφέρει ιατρικά βοηθήµατα πρώτων βοηθειών. Το κόστος του φτάνει τα €20.000, ενώ µπορεί να κινηθεί µε ταχύτητα 100 χλµ./ώρα και να έχει πρόσβαση σε δύσβατες περιοχές όπου ένα απλό ασθενοφόρο αδυνατεί να φτάσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE