Τραγωδία στην Κρήτη: 52χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο μετά από έντονη αδιαθεσία

Τραγωδία στην Κρήτη: 52χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο μετά από έντονη αδιαθεσία

Τραγικό τέλος είχαν οι διακοπές μιας 52χρονης τουρίστριας από τη Νορβηγία στην Κρήτη, καθώς άφησε την τελευταία της πνοή στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας patris.gr, η γυναίκα βρισκόταν στο νησί μαζί με τον σύντροφό της για ολιγοήμερες διακοπές. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, όταν ενώ βρίσκονταν σε παραλία των Χανίων, η 52χρονη αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και ενημέρωσε τον σύντροφό της ότι θα επέστρεφε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για να ξεκουραστεί.

Λίγη ώρα αργότερα, όταν εκείνος πήγε στο δωμάτιο, τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της και ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές και το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, ήταν ήδη αργά, καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να αποσαφηνιστούν από τη νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE