Λεμεσός: Επαγγελματική διάρρηξη γνωστού πολυκαταστήματος – Δεν πήρε χαμπάρι ο φρουρός ασφαλείας

Λεμεσός: Επαγγελματική διάρρηξη γνωστού πολυκαταστήματος – Δεν πήρε χαμπάρι ο φρουρός ασφαλείας

Διάρρηξη γνωστού πολυκαταστήματος σημειώθηκε τα μεσάνυκτα της Πέμπτης 24/12 στη Λεμεσό.

Όπως όλα δείχνουν οι διαρρήκτες έκοψαν το «μάτι» του συναγερμού της κύριας εισόδου πάνω από την ταμπέλα του καταστήματος και στην συνέχεια εισέβαλαν μέσα στο κατάστημα από τους φεγγίτες. 

Ο συναγερμός ήχησε με τον ιδιωτικό φρουρό να πηγαίνει στην σκηνή χωρίς να διακρίνει τίποτα το παράξενο με αποτέλεσμα να μην ειδοποιήσει κανέναν.

Οι διαρρήκτες έρποντας μπήκαν στο κατάστημα αποσπώντας ακριβά ρολόγια και αρώματα όπου η αξία τους εκ πρώτης όψεως υπολογίζεται στα 25 – 30 χιλιάδες ευρώ.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή σήμερα 26/12 όταν μεταπωλητές επισκέφτηκαν τον χώρο.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE