Λεμεσός: Επαγγελματική διάρρηξη γνωστού πολυκαταστήματος – Δεν πήρε χαμπάρι ο φρουρός ασφαλείας

Λεμεσός: Επαγγελματική διάρρηξη γνωστού πολυκαταστήματος – Δεν πήρε χαμπάρι ο φρουρός ασφαλείας

Διάρρηξη γνωστού πολυκαταστήματος σημειώθηκε τα μεσάνυκτα της Πέμπτης 24/12 στη Λεμεσό.

Όπως όλα δείχνουν οι διαρρήκτες έκοψαν το «μάτι» του συναγερμού της κύριας εισόδου πάνω από την ταμπέλα του καταστήματος και στην συνέχεια εισέβαλαν μέσα στο κατάστημα από τους φεγγίτες. 

Ο συναγερμός ήχησε με τον ιδιωτικό φρουρό να πηγαίνει στην σκηνή χωρίς να διακρίνει τίποτα το παράξενο με αποτέλεσμα να μην ειδοποιήσει κανέναν.

Οι διαρρήκτες έρποντας μπήκαν στο κατάστημα αποσπώντας ακριβά ρολόγια και αρώματα όπου η αξία τους εκ πρώτης όψεως υπολογίζεται στα 25 – 30 χιλιάδες ευρώ.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή σήμερα 26/12 όταν μεταπωλητές επισκέφτηκαν τον χώρο.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.