ΕΡΕΥΝΑ: Πρώτη η Κύπρος ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς για τους Βρετανούς αυτή την περίοδο

ΕΡΕΥΝΑ: Πρώτη η Κύπρος ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς για τους Βρετανούς αυτή την περίοδο

Ο πιο φτηνός τουριστικός προορισμός των Βρετανών για διακοπές στην περίοδο των γιορτών είναι η Κύπρος, σύμφωνα με την Telegraph!

Το αγγλικό έντυπο, σε ρεπορτάζ του, επικαλείται τον οργανισμό Post Office Travel Money, έρευνα του οποίου κατέδειξε ότι η Κύπρος είναι  ο πιο οικονομικός προορισμός για Βρετανούς που θέλουν αυτή την περίοδο να ταξιδέψουν το εξωτερικό για λόγους αναψυχής.

Το Post Office Travel Money, αφού πρώτα έκανε έρευνα ανάμεσα σε 10 δημοφιλείς τουριστικούς προορισμός, κατέταξε πρώτη στη σχετική λίστα την Πάφο. Συγκεκριμένα μια επταήμερη διαμονή σε ξενοδοχείο της Πάφου  συμπεριλαμβανομένων δείπνων και αεροπορικών εισιτηρίων κοστίζουν 239 λίρες (325 ευρώ).

Ακολουθεί το νησί Lanzarote της Ισπανίας 365 ευρώ, ενώ η Φλόριδα των ΗΠΑ αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο -από οικονομικής πλευράς- θέρετρο εκτός Ευρώπης με κόστος 942 ευρώ ανά άτομο.

Φάνης Μακρίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE