ΕΡΕΥΝΑ: Πρώτη η Κύπρος ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς για τους Βρετανούς αυτή την περίοδο

ΕΡΕΥΝΑ: Πρώτη η Κύπρος ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς για τους Βρετανούς αυτή την περίοδο

Ο πιο φτηνός τουριστικός προορισμός των Βρετανών για διακοπές στην περίοδο των γιορτών είναι η Κύπρος, σύμφωνα με την Telegraph!

Το αγγλικό έντυπο, σε ρεπορτάζ του, επικαλείται τον οργανισμό Post Office Travel Money, έρευνα του οποίου κατέδειξε ότι η Κύπρος είναι  ο πιο οικονομικός προορισμός για Βρετανούς που θέλουν αυτή την περίοδο να ταξιδέψουν το εξωτερικό για λόγους αναψυχής.

Το Post Office Travel Money, αφού πρώτα έκανε έρευνα ανάμεσα σε 10 δημοφιλείς τουριστικούς προορισμός, κατέταξε πρώτη στη σχετική λίστα την Πάφο. Συγκεκριμένα μια επταήμερη διαμονή σε ξενοδοχείο της Πάφου  συμπεριλαμβανομένων δείπνων και αεροπορικών εισιτηρίων κοστίζουν 239 λίρες (325 ευρώ).

Ακολουθεί το νησί Lanzarote της Ισπανίας 365 ευρώ, ενώ η Φλόριδα των ΗΠΑ αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο -από οικονομικής πλευράς- θέρετρο εκτός Ευρώπης με κόστος 942 ευρώ ανά άτομο.

Φάνης Μακρίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE