Τροχαίο με πεζό στον αυτοκινητόδρομο: Δεύτερη σύλληψη - Πρόκειται για το πρόσωπο το οποίο ενοικίασε το όχημα

Τροχαίο με πεζό στον αυτοκινητόδρομο: Δεύτερη σύλληψη - Πρόκειται για το πρόσωπο το οποίο ενοικίασε το όχημα

 

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης οδικής σύγκρουσης και εγκατάλειψης σκηνής, η οποία σημειώθηκε στις 06 Μαΐου 2026 στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Καλού Χωριού.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 31χρονου, ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο το οποίο ενοικίασε το όχημα και 23χρονου, ο οποίος φέρεται να ήταν ο οδηγός του οχήματος.

Οι δύο συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων για διευκόλυνση των ανακρίσεων και αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου για την έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

Σε θετική από σταθερή αναθεώρησε την προοπτική της Κυπριακής Δημοκρατίας ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Morningstar DBRS, διατηρώντας παράλληλα την πιστοληπτική αξιολόγηση της χώρας στη βαθμίδα «A».