Λάρνακα: Μια σύλληψη για το περιστατικό με τον 65χρονο στο καπό οχήματος στον αυτοκινητόδρομο

Λάρνακα: Μια σύλληψη για το περιστατικό με τον 65χρονο στο καπό οχήματος στον αυτοκινητόδρομο

Συνελήφθη άτομο που καταζητείτο σε σχέση με το περιστατικό στον αυτοκινητόδρομο της Λάρνακας στις 6 Μαΐου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Σπύρο Χρυσοστόμου «η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άνδρα 29 ετών ως το πρόσωπο που έχει ενοικιάσει το όχημα».

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοστόμου «στην συνέχεια θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να ταυτοποιηθεί ως ο οδηγός το οχήματος».

Σύμφωνα με την Αστυνομία «συγκλονισμό και αποτροπιασμό προκαλούν οι σκηνές που καταγράφονται σε βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στη σελίδα Roadreport.CY».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δύναμης το βίντεο «αφορά τροχαία οδική σύγκρουση που σημειώθηκε στις 6 Μαΐου στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ των δύο κυκλικών κόμβων Ριζοελίας και Καλού Χωριού».

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, «μετά από οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο, οδηγός του ενός οχήματος, ηλικίας 65 ετών, προσέγγισε το δεύτερο όχημα με σκοπό την ανταλλαγή στοιχείων».

Στη σκηνή έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας.

Σημειώνεται πως «στη θέα των μελών της Αστυνομίας, ο οδηγός του δεύτερου οχήματος εκκίνησε το αυτοκίνητό του, επιχειρώντας να εγκαταλείψει τη σκηνή».

Αναφέρεται ότι «στην προσπάθειά του να τον ανακόψει, ο 65χρονος βρέθηκε πάνω στον ανεμοθώρακα του οχήματος, το οποίο συνέχισε να κινείται στον αυτοκινητόδρομο».

Αναφέρεται πως «σε κάποιο σημείο της διαδρομής, ο 65χρονος έπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να υποστεί ελαφρύ τραυματισμό, συγκεκριμένα μώλωπες και εκδορές».

Σημειώνεται πως «ο οδηγός του δεύτερου οχήματος εγκατέλειψε τη σκηνή».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE